Szolnoki DEXA Központ Csontsűrűségmérés

A Szolnoki DEXA Központról

A szolnoki DEXA csontsűrűség-mérő központ működése megteremti a lehetőséget a betegellátás színvonalának további emeléséhez.

Az oki terápia csak pontos diagnózis esetén lehetséges, a központban működő berendezések a jobb, racionálisabb kezeléshez nyújtanak segítséget.

Az egységben DEXA csontsűrűség-mérő berendezés található.

Ebben a magas szintű ellátást nyújtó intézményben a diagnózisra váró betegeket megnyugtató környezet, figyelmes személyzet fogadja.

A gyors és pontos kórisme felállítása, a várakozási idő csökkentése, a fájdalommentes beavatkozás és a helyben történő vizsgálatok elsősorban a betegek érdekeit szolgálják.

Az érvényes beutalási rend alapján a biztosított betegek térítésmentesen vehetik igénybe a szolgáltatást.

Az ambuláns betegeket előre egyeztetett időpontban fogadjuk a DEXA csontsűrűség-mérő szolnoki diagnosztikai központunkban a (Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetében).

Központunk a legmodernebb GE Lunar Prodigy Primo készülékkel végzi a vizsgálatokat.

Szakorvosi beutalóval, kizárólag előjegyzés alapján, a gerinc és az egyik oldali combnyak mérése történik. A vizsgálat ingyenes.

 

  • Térítés ellenében a következő esetekben végezzük a csontsűrűség mérést: – soron kívüli vizsgálat, – beutaló hiánya, – külföldi állampolgárság. A vizsgálat tartalmazza a gerinc, mindkét combnyak és a csukló, alkar mérését.

Ára: 10.000,-Ft

 

  • Térítés ellenében végezzük az OEP által nem finanszírozott csukló- és alkar-mérést.

Ára: 2.000,-Ft

 

  • Teljes testösszetétel mérés: A készülék a zsír és a lágyszövet (izom) tömegét és arányát is mérni tudja. A testzsír elhelyezkedéséből, az elhízás típusából bizonyos betegségek – pl. a szív és érrendszeri betegség, a cukorbetegség -, veszélye már korán megállapítható. A dokumentum kiértékeléséhez szakorvos szükséges. A teljes testmérést az OEP nem finanszírozza.

Ára: 20.000,-Ft

 

Csontsűrűség-mérés – Szolnok.

Kapcsolat, elérhetőségek. Vizsgálati időpontkérés. Bejelentkezés. Vizsgálati időpontot kérhet Intézetünk csontsűrűség mérés – vizsgálataihoz telefonon, illetve személyesen.

Személyesen:

Jász – Nagykun – Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház – Rendelőintézet. Intézetünk recepcióján, munkanapokon hétfő-péntek 07.00-15.00 között. Cím: Magyarország, 5004 Szolnok, Hősök tere 2-4.

E-mailben:

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy (e-mailben) az időpont egyeztetés/kérés nem lehetséges. E-mail: dexa-szolnok@ mediworldplus.hu

Telefonon:

Munkanapokon hétfő – péntek 07.00-15.00 között. Tel.: 06-56-210-177 Fax: 06-56-210-177

Elérhetőségünk térképen – DEXA csontsűrűség-mérés Szolnok.

Szolnoki radiológiai központ.

“Időben, gyorsan és pontosan kapott eredmények segítségével a mielőbbi gyógyulás eredményéért magasan képzett szakembereinkkel állunk rendelkezésükre.”

Üzenet - Szolnoki DEXA központ

13 + 1 =