Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet


A diagnosztikai központ működése megteremti a lehetőséget a betegellátás színvonalának további emeléséhez. Az oki terápia csak pontos diagnózis esetén lehetséges, a központban működő berendezések a jobb, racionálisabb kezeléshez nyújtanak segítséget.

CT-MR vizsgálat szolnoki diagnosztikai központban ebben a magas szintű ellátást nyújtó intézményben a diagnózisra váró betegeket megnyugtató környezet, figyelmes személyzet fogadja. A gyors és pontos kórisme felállítása, a várakozási idő csökkentése, a fájdalommentes beavatkozás és a helyben történő vizsgálatok elsősorban a betegek érdekeit szolgálják. Az érvényes beutalási rend alapján a biztosított betegek térítésmentesen vehetik igénybe a szolgáltatást.

Az egységben CT és MR berendezés található. A Központban a rutin CT és MR vizsgálatokon túl cardio CT vizsgálat elvégzésére van lehetőség, melyhez szükséges magas színvonalú szakmai és technikai háttér biztosított. Az ambuláns betegeket előre egyeztetett időpontban fogadjuk a szolnoki diagnosztikai központunkban a (Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház- Rendelőintézetében).

Kapcsolat / Bejelentkezés.

Vizsgálati időpontot kérhet Intézetünk diagnosztikai vizsgálataihoz telefonon, illetve személyesen.

Telefon: Munkanapokon hétfő – péntek 08:00-16:00 között.

  • Tel.: 06-56-424-970
  • Tel.: 06-56-424-966
  • Fax: 06-56-424-966
  • Mobil: 06-30-498-5063

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy e-mailben az időpont egyeztetés/kérés nem lehetséges.

E-mail: ct-szolnok@mediworldplus.hu

Központunk felszereltsége

Nyitva tartás: hétfő – péntek 8:00-16:00 között.

Cím: Magyarország, Magyarország, 5004 Szolnok, Tószegi utca 21.