A DEXA központ működése megteremti a lehetőséget a betegellátás színvonalának további emeléséhez. Az oki terápia csak pontos diagnózis esetén lehetséges, a központban működő berendezések a jobb, racionálisabb kezeléshez nyújtanak segítséget. Az egységben DEXA csontsűrűségmérő berendezés található. Ebben a magas szintű ellátást nyújtó intézményben a diagnózisra váró betegeket megnyugtató környezet, figyelmes személyzet fogadja.

A gyors és pontos kórisme felállítása, a várakozási idő csökkentése, a fájdalommentes beavatkozás és a helyben történő vizsgálatok elsősorban a betegek érdekeit szolgálják. Az érvényes beutalási rend alapján a biztosított betegek térítésmentesen vehetik igénybe a szolgáltatást. Az ambuláns betegeket előre egyeztetett időpontban fogadjuk a DEXA csontsűrűségmérő szolnoki diagnosztikai központunkban a (Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetében).

Csontsűrűségmérést a szolnoki DEXA központunkban a legmodernebb GE Lunar Prodigy Primo készülékkel végzik a vizsgálatokat.

Szakorvosi beutalóval, kizárólag előjegyzés alapján, a gerinc és az egyik oldali combnyak mérése történik. A vizsgálat ingyenes.

Kapcsolat / Bejelentkezés.

Vizsgálati időpontot kérhet Intézetünk csontsűrűségmérés vizsgálataihoz telefonon, illetve személyesen.

Telefon: Munkanapokon hétfő – péntek 07.00-15.00 között.

  • Tel.: 06-56-210-177
  • Fax: 06-56-210-177

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy e-mailben az időpont egyeztetés/kérés nem lehetséges.

E-mail: dexa-szolnok@mediworldplus.hu

Nyitva tartás: hétfő – péntek 07.00-15.00 között.

Cím: Magyarország, 5004 Szolnok, Hősök tere 2-4.