Contsűrűségmérés Szolnok DEXA Központ


 

A DEXA központ működése megteremti a lehetőséget a betegellátás színvonalának további emeléséhez. Az oki terápia csak pontos diagnózis esetén lehetséges, a központban működő berendezések a jobb, racionálisabb kezeléshez nyújtanak segítséget. Az egységben DEXA csontsűrűségmérő berendezés található. Ebben a magas szintű ellátást nyújtó intézményben a diagnózisra váró betegeket megnyugtató környezet, figyelmes személyzet fogadja.

A gyors és pontos kórisme felállítása, a várakozási idő csökkentése, a fájdalommentes beavatkozás és a helyben történő vizsgálatok elsősorban a betegek érdekeit szolgálják. Az érvényes beutalási rend alapján a biztosított betegek térítésmentesen vehetik igénybe a szolgáltatást. Az ambuláns betegeket előre egyeztetett időpontban fogadjuk a DEXA csontsűrűségmérő szolnoki diagnosztikai központunkban a (Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetében).

Csontsűrűségmérést a szolnoki DEXA központunkban a legmodernebb GE Lunar Prodigy Primo készülékkel végzik a vizsgálatokat.

Szakorvosi beutalóval, kizárólag előjegyzés alapján, a gerinc és az egyik oldali combnyak mérése történik. A vizsgálat ingyenes.

Csontsűrűségmérés – Szolnok.

Kapcsolat, elérhetőségek. Vizsgálati időpontkérés. Bejelentkezés.

Vizsgálati időpontot kérhet Intézetünk csontsűrűségmérés vizsgálataihoz telefonon, illetve személyesen.
Személyesen:
Jász – Nagykun – Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház – Rendelőintézet. Intézetünk recepcióján, munkanapokon hétfő-péntek 07.00-15.00 között. Cím: Magyarország, 5004 Szolnok, Hősök tere 2-4.
E-mailben:
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy (e-mailben) az időpont egyeztetés/kérés nem lehetséges. E-mail: dexa-szolnok (kukac) mediworldplus.hu
Telefonon:
Munkanapokon hétfő – péntek 07.00-15.00 között. Tel.: 06-56-210-177 Fax: 06-56-210-177

Elérhetőségünk térképen – DEXA csontsűrűségmérés Szolnok.

Szolnoki DEXA központ.

“Időben, gyorsan és pontosan kapott eredmények segítségével a mielőbbi gyógyulás eredményéért magasan képzett szakembereinkkel állunk rendelkezésükre.”