Mediworld Plus Kft

 Jubileumi köszöntő!

 

A huszadik születésnap mindig emlékezetes esemény.

Nem csak az emberek életében, hanem az intézmények, vállalatok történetében is.

A MEDIWORLD PLUS Egészségügyi Szolgáltató és Tanácsadó Kft., 1995. október negyedikén magyar tulajdonban lévő magánbefektetés eredményeként jött létre, az egészségügy és ezen belül a diagnosztika területén. A húsz év alatt a vállalkozásnak nagy szerepe volt abban, hogy Magyarországon a radiológiai képalkotó diagnosztikai géppark modernizálása hatalmas változásokon menjen keresztül. Új diagnosztikai központok sora épült Budapesten, Székesfehérváron, Szolnokon amelyek aztán jelentősen hozzájárultak a megyékben élő emberek hatékony betegellátásában. A központok létrehozásában és színvonalas betegellátásban kiemelkedő szerepe volt a munkájukat magas színvonalon végző szakembereinknek, valamint a legkorszerűbb technikai háttérnek.

A cég tulajdonosai szeretnének mindazoknak köszönetet mondani, akik áldozatos munkájukkal részt vállaltak a cég munkájában az elmúlt húsz évben.

Egy vállalkozás életében húsz év nagy idő, a Mediworld Plus Kft. tulajdonosai  ezúton kívánják, hogy a cég a  következő húsz évben is az eddigiekhez hasonlóan meghatározó szerepet töltsön be a járó-beteg szakorvosi ellátás és egyéb humán egészségügyi szolgáltatói tevékenység területén.

Dr. Derényi Anita

ügyvezető igazgató

20 év szakmai tapasztalat

20 év szakmai tapasztalat.